Hofman Schadeherstel Roermond voor schadeherstel van uw woning of bedrijfspand. Ook mensen die niet bij Conhof Financieel verzekerd zijn, kunnen een beroep doen op Hofman Schadeherstel – voor het maken van de offerte en de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij tot en met het herstellen van de schade.

Professionele aanpak

Binnen 48 uur plannen wij een bezoek in en zorgen we voor een overzichtelijke prijsopgave.

Professioneel personeel

Met onze klantvriendelijke dienstverlening helpen wij u gemakkelijk, snel en vakkundig.

Professioneel schadeherstel

Een team van vakkundige specialisten staan klaar, om de schade snel en vakkundig te herstellen.

Gemakkelijk, snel én vakkundig

Hofman Schadeherstel is ontstaan uit de behoefte van klanten van assurantiekantoor Conhof Financieel – dat gelinkt is met Hofman Schadeherstel – naar een klantvriendelijkere dienstverlening. Bij opstalschades moesten de cliënten voor een herstelofferte voorheen zelf een herstelbedrijf benaderen. Steevast werd daarbij de vraag ‘Wie moeten we daarvoor bellen? gesteld’. Als er dan een bedrijf was gevonden,  was de wachttijd voor het bekijken van de schade en het afgeven van een offerte meestal veel te lang. “Dit moest beter kunnen, vond ik. Daarom zijn we het schadeherstelbedrijf gestart”, aldus eigenaar Jeu Hofman van Hofman Schadeherstel. “Cliënten met schade aan hun woning of bedrijfspand, kunnen nu bijna direct op hun wenken worden bediend. Binnen 48 uur plannen wij een bezoek in en zorgen we voor een overzichtelijke prijsopgave. Vervolgens zetten we de correspondentie met de verzekeringsmaatschappij in gang om, na goedkeuring, een team van vakkundige specialisten de schade snel en met de beste materialen te laten herstellen.
Zo doen we onze slogan  - ‘Gemakkelijk, snel en vakkundig’ – alle eer aan.”

 

Ook mensen die niet bij Conhof Financieel verzekerd zijn, kunnen een beroep doen op Hofman Schadeherstel – voor het maken van de offerte en de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij tot en met het herstellen van de schade. Info: Hofman Schadeherstel, Havikhorst 81, 6043 RM Roermond. Tel. 0475-549133.

Comments are closed.

Aanmelding opstalschade

Binnen 48 uur plannen wij een bezoek in en zorgen we voor een overzichtelijke prijsopgave. Vervolgens zetten we de correspondentie met de verzekeringsmaatschappij in gang.

Offerte opstalschade

Bij opstalschades moesten de cliënten voor een herstelofferte voorheen zelf een herstelbedrijf benaderen. Steevast werd daarbij de vraag 'Wie moeten we daarvoor bellen?" gesteld.

Goedkeuring opstalschade

Na de goedkeuring van uw verzekeringsmaatschappij begint een team van vakkundige specialisten aan het herstel van de schade aan uw woning of bedrijfspand.

Hofman Schadeherstel

Cliënten met schade aan hun woning of bedrijfspand, kunnen nu bijna direct op hun wenken worden bediend. Met een klantvriendelijkere dienstverlening: Gemakkelijk, snel en vakkundig!